KochaneKochane dzieci dzisiaj troszeczkę się rozruszamy przy muzyce:

oto kilka propozycji dla Was

Ćwiczenia ruchowe dla dzieci z Pipi Pończoszanką . W tym odcinku prezentujemy ćwiczenia ruchowe , które można śmiało wykorzystać jako rozgrzewka przed różnego rodzaju aktywnością. Pamiętajmy, jak ważne dla rozwoju dziecka są aktywność fizyczna, ruch , jak i zabawa na świeżym powietrzu.

Pozdrawiamy Anna Michno i Anna Sęsoła

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KOCHANE  DZIECI

Kreatywne zabawy ruchowe to zbiór inspirujących pomysłów na zabawy, które nie tylko pozwolą Wam na spędzenie wspaniałych rodzinnych chwil, ale również zainspirują do niebanalnych i ciekawych aktywności zarówno w domu jak i na dworze. Z pewnością każdy z Was znajdzie tu coś dla siebie.

Moje dzieci zdecydowanie uwielbiają zabawy ruchowe i gry na dworze. Piłka, rower, rolki, badminton, hulajnoga to nasi faworyci. Przy dobrej organizacji czasu możemy spędzić wspólnie z dzieckiem mnóstwo niezapomnianych chwil, mając świadomość, jak ważne są dla rozwoju dziecka i dla wzmocnienia więzi rodzinnych.

Pozdrawia Anna Michno